Tweet de Graaf Statler (@GraafStatler)

Graaf Statler (@GraafStatler) a tweeté : @GroetenE Ik zie ze als een kunstuiting. De combinatie van volslagen lunatics, staats-spergen en genderchicks die vooral bezig zijn of hun kut wel in het midden zit in combinatie met een trollende Groningse integriteits-professor en SP voorzitter Edo free beer levert kunst op. Niets dan. https://twitter.com/GraafStatler/status/1333192503214952449?s=20

Un commentaire

  1. graafhimself

    Nou, wat is het anders? IJslandse Piratenprinsessen die door Graaf in de Orient express geschaakt wordt nadat Stalin, de man van de gehuwde Kosovaarse sex met Hitler sympathieën hem van pedofilie had beschuldigd , krankzinnige genderchicks die werkelijk alleen maar uit hun neus vreten en leeg kantoor hebben in Utrecht en in dure bakken rondscheuren en alleen aan kutstaren doen, Adje Patatje Sociale die nu toch weer de moed er in houdt in de kroeg met alweer een nieuwe UwCock posting (We mogen meepraten) terwijl het om een hier in Nederland totaal illegaal Amerikaans internetproduct in onze internetspace gaat, een Groningse twitter trollprof, aspirant-voorzitter koninklijk onderscheiden ORTS SP Ed0 (zero) free bier die de meest grove antisemitische mails aan mij heeft gestuurd en in het voorbijgaan een Nederlandse topadvocaat grof beledigde, Wiki-professor Romaine aan de universiteit van Maastricht die de colleges internettrollen voor gevorderden jaren lang voor zijn rekening heeft genomen, en bovenal, ik ben toch dood? Al jaren? Heb je toch zelf gelezen? En heb je nog twee euro voor onze noodlijdende foundation alsjeblieft? Het is maar de prijs van een kopje koffie!

    Krijgt toch de meest creative geest niet bij elkaar verzonnen? Dit is kunst met een grote K!

    Liké par 1 personne

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.