Een onverwachte verrassing

Bessel was gewaardeerd, bekend bij het hele wiki-cabal en de éminence grise op Wikipedia toen ik het wiki-huis betrad. Maar dat niet alleen, Bessels professor bleek mijn vader te zijn, Bessel had namelijk Engels gestudeerd aan het door mijn vader indertijd opgerichte instituut.

Besel Dekker in Utrecht 2007 tijdens een wikimeet https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Bessel_Dekker.jpg

Bessel was lief voor mij, ik had veel contact met Bessel. Ook het briefpapier wat ik laatst toonde heb ik van hem gehad. We zouden samen over vergeten professoren schrijven, en hebben dat ook gedaan, zoals over Harting, de promotor van mijn vader, Kruisinga, van Maanen, Reinard Zandvoort, allemaal gecontroleerd door Bessel en geschreven door mij. Maar de sfeer, in het bijzonder veroorzaakt door prof CaAL, u weet wel, dat baken van integriteit met zijn Arbcom vrienden Vinvught en Chris werd steeds vijandiger naar mij toe, en eigenlijk zonder aanwijsbare reden voor mij. Woudloper, een belangrijke Arben sysop in die tijd heeft mij nog gevraagd of hij met ene hondsbrutale BasvB mijn identiteit mocht delen, en ik had Ronald B, een belangrijke sysop op het gebied van identificatie een kopie van mijn rijbewijs gestuurd en dat was in 2009!

Ach, Bessel, lieve Bessel. Het eerste wat mij vader tegen hem gezegd had was je moet je uitspraak verbeteren, maar er ontstond een ongelofelijk ruzie en Bessel verdween van het wiki-toneel. Lang heb ik nog contact met hem gehad, we praatte veel over vroeger, maar het ging niet goed met hem. Niet eens erg lang geleden heb ik een mailtje van hem gehad, hoe het ging. Hebben we weer wat over vroeger gepraat.

300px-Rudolf_Vleeskruijer_edited

Eigenlijk, eerlijk zijn alleen André Borgdorff, Gasthuis, Woudloper en Bessel ooit aardig tegen me geweest, en oplopend van Theobald, via RJB, de uiterst irritante en arrogante Gouwenaar naar BasvB, ene Chris, het Tilburgse wonder Vinvught, Peter B , Mr Robotje en prof CaAL zijn de rest ronduit klootzakken tegen mij geweest, evenals als dat de Gooise Moira en de hitsige Trijnstel ronduit een stel ongelooflijk kutwijven geweest zijn voor mij.

En dat is de stand van zaken, mooier kan ik het niet maken, sorry, en dat ze niet zouden weten wie ik ben is vanaf moment één is zwaar gelul geweest, ze wisten het. En ook Theobald, hem heb ik immers de scan van de bull hieronder gestuurd. Maar ook zijn toon veranderde snel, van zeer vriendelijk naar dat ik meer respect moest gaan tonen voor het wiki-uitschot. Want dat is het, uitschot wat steeds onvriendelijker en vooral steeds onbehouwener en onbeschofter naar mij toe werd! Allemaal deden ze het!

Ze weten en wisten donders goed wie ik was namelijk, het stelletje creeps en leugenaars! Vooral die laatste lichting gender creeps met hun kut overdwars zijn de ergste, ze liegen namelijk hun tieten eraf met hun genderwaanzin van das Mädchen, das Mann und das Frau, verrückt in ihrem Kop! Ongehoord wat die geflikt hebben! Niet te bevatten eigenlijk.

Die horen in een kliniek thuis, een raadsel dat zowat half ambtelijk Nederland er als een reu achter een loopse teef aanloopt, echt! Een stel geflipte wijven die idioot staan te doen, kom op zeg! Met hun staats-spergenshitshow en mijn kut zit overdwars en nu stromen de vrouwelijke editors binnen, waar lijkt het op. Nergens toch?

Un commentaire

 1. graafhimself

  Ook Metzujan wist wie ik was, een belangrijke en integere sysop in die tijd. Ik heb eens mailcontact met hem gehad.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Metzujan

  Het verhaal dat ik niet Martin Vleeskruijer, de zoon van professor Vleeskruijer zou zijn is uit een grote duim gezogen, gelogen, absurt en op niks gebaseerd. Ook Edo heeft van mij een selfie met een goed leesbaar, oud en verlopen paspoort in mijn hand gehad in 2017 en toch hebben daarna de gender chicks hun tieten eraf nog steeds afgelogen!

  De door Sandra twee jaar lang bepleite oplossing in L.A, met de staatssteun in de vorm van pleitbezorger Adje Patatje en airplainman en UwCock overschreed namelijk de grenzen van elk voorstellingsvermogen. Evenals de gender-oplossing met de Alice2Alice gender- artikelen en mijn-kut-zit-dwars-o-nee-ik heb-er-geen!! (gendernetraliteit) en de haastig ingevlogen staats-speren voor het vuile werk dat ook ruim doen.

  J'aime

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.