Dringend advies aan de Graaf om geen mail meer te sturen

https://twitter.com/luchtigtwitt3r/status/1312073471611080710?s=09

3 commentaires

 1. graafhimself

  Dat glaasje wijn (met mate) is helemaal OK, maar die friet en koffie niet. Be a tramp in style.
  En daarom is het dringend, dringend noodzakelijk dat die campus er komt in Charleroi Marchienne-au-Pont voor die cursus living as a tramp zodat die eindelijk van de grond komt.

  Maar als gewoonlijk heb je de kluit weer eens besodemieterd. Er heerst helemaal geen corona bij dat kanaal en er nee, er lopen geen besmette nertsen daar rond zoals je beweerde in je laatste mail waarom je niet kon gaan. Sterker nog, er is zelfs geen nertsenfokkerij in de wijde omgeving!
  Hoe kunnen daar dan honderd besmette nertsen rondlopen zoals jij beweerde? En waarom een CC naar die Edo? Net zoals die kutsmoes dat de hond dat treinkaartje had opgevreten zodat jij echt niet kon?

  Het is weer het oude liedje met jouw, net zoals in Zeist vroeger want JIJ was altijd diegene die altijd de koelkast leegvrat en mijn mooie brommer hebt laten jatten en niet Olav zoals je met je mooi blauwe kijkers mij aankijkend beweerde indertijd! JIJ had hem niet op slot voor dat kraakpand gezet heb ik laatst gehoord van diezelfde gasten als waar jij mee geroddeld had dat ik dood zou zijn! Snap ik meteen die CC aan Edo!

  Ik heb heus wel gehoord van die Truus uit Eerbeek wat jij koopt bij de Jumbo van het geld voor onze ponzipoedia wat ik je laatst weer gegeven heb met mijn stomme kop. Stom als ik ben, ook om uitgerekend jouw de boel daar op te laten zetten in Charleroi Marchienne-au-Pont, weer ben ik erin getrapt!.

  Duur Belgisch bier. Belgische heerlijk kaasjes en het duurste hondenvoer. Dat zat er in jouw boodschappenwagentje mijnheertje!
  Nou gun ik dat die hond best wel maar jouw dus niet! Hondenvoer zal jij vreten in het vervolg Kolonel, net als die fik van jouw! Nix geef ik jouw ooit meer! Geen cent!

  Liké par 1 personne

  1. Jean Pierre Batiste

   Waar denk je dat die tv gebleven is waarvan jij nog de antenne aansloot Graaf? Ik zal een kleine hint geven voor als je het nog niet snapt. Die asbak is vele malen kostbaarder en staat nog steeds op diezelfde tv Graaf Statler!

   J'aime

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.