Ha ha ha Graaf Statler uit Flipjesland

Spuug jij maar lekker je gal in gebrekkig Engels op die games fora Graaf Statler uit Flipjesland. Ik zit met veel poen en lekkere wijven in het buitenland.

Eerlijk verdiend met mijn Griekenland pagina ha ha ha.

14 commentaires

 1. graafhimself

  Ho, ho, ho even! Die jongens die de grote dochterpagina’s hadden die dochter pagina indertijd voor de grote crash goed verkocht aan een of andere slemiel en hadden al lang hun handel op een eigen side overgezet omdat je de rottigheid natuurlijk van ver aan zag komen. Die zijn er goed uit gesprongen, in elk geval beter dan Durk Jan. Want sja, of ie het nu echt zo leuk vond als ie zei in Zuid Africa heb ik me vaak afgevraagd.

  En daar zat de ellende, die waren namelijk voor veel geld van de hand gedaan en plotseling waardeloos. Denk vooral aan de erotische dochterpagina’s. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik ook daar met mijn handjes op mijn rug ben blijven staan met ik mag geen snoepjes van mijn moeder aannemen. Want ik heb gezien met eigen ogen en jij ook wat er gebeurd als zoiets met perverse geldstromen instabiel wordt. Dat gaat glijden, mensen rennen weg, oude ruzies worden hot en mijn god wat een ellende komt er uit voort!

  Huwelijken naar de knoppen, geen werk want de baan was opgezegd voor de dochterpagina, schulden, afbetalingen hou op, hou op. Vetes voor het leven zijn er uit voortgekomen. Drankproblemen en…het was meestens zwart. Dus er was niks te bewijzen. Maar toch die claims die vaak kracht werden bijgezet. Mensen waren sterves bang vaak.

  Maar het medium was totaal onbekend en de problemen en risico’s ook.

  J'aime

 2. Groeten uit Eerbeek

  Ik ben er gelukkig ook afgebleven maar had heel rijk kunnen worden in die tijd. Of ik er blij van geworden was is een tweede inderdaad. Betaling vanuit buitenland ging toen met cheques die moest je opsparen en eens in de zoveel tijd naar de bank brengen vanwege de provisiekosten. Was linke handel want ze waren niet gedekt. Ik ga er niet teveel over schrijven hier Graaf.

  J'aime

 3. graafhimself

  Wellicht beter, Kolonel. En over die gamers gesproken, mijn Karma bleef maar dalen daar. De boomhut orakels zagen me steeds maar niet zitten dus heb ik het boomhutten gamersland uiteindelijk maar verlaten.

  Gamersgate is hier totaal onbekend en loopt als een rode draad door alles wat wikipedia is heen tot in elke hoek en in elk gaatje daar.
  Het heeft Wikipedia internationaal totaal vernield en vergiftigd.
  Vooral die gamers gender waanzin heeft het gedaan, dat waar die gender onzin uit voorkomt. Maar dat zou op zich een studie op zich zijn om dat precies uit te zoeken en dat doen anderen al.

  Waarom denk jij dat WMF zich wil omdopen in Wikipedia? Om al die toxische community’s en chapters met een grote klap te dumpen! Ruchtsichloos.
  No matter wat de persoonlijke schade van die mensen is. ieder voor zich en niet eens god voor ons alle!

  Wat denk jij dat die strategy 2030 is? Met deze puinhoop doormodderen? Forget it!
  Startpagina was slechts een kleine opmaat, Kolonel, als dit klapt…….. berg je dan!

  Leve Any Rand! 😉

  J'aime

 4. Sjef van Buul

  Jaren terug is een hoop beeldmateriaal verloren gegaan alles moest zonodig voldoen aan de licentie die commercieel gebruik toestaat. Waarom is daar niet veel harder tegen geprotesteerd ik snap dat nog steeds niet Graaf. Het is idd net startpagina 2.0 met al die vrijwilligers en wat enkelingen die veel geld gaan binnenharken.

  J'aime

  1. graafhimself

   Dat was natuurlijk in de tijd dat de boel nog goed te verpatsen was aan commerciële partijen. Wat ze uiteindelijk ook hebben gedaan aan Facebook en Google.

   Maar die party is nu over (Art. 17/13) , dus douwen ze iedereen hun piratenvlag in hun eigen doos of ongelukkiger zoals in het geval Romaine. (Zo een gender bitch is sterk hoor!) En veel plezier verder jongens en meiden, we kunnen beter dus rot maar gauw op.

   We hebben jullie niet meer nodig en zoek het maar fijn uit en als het waagt je mond open te doen heb je ook nog eens een Jones Day lawyer achter je gat aan. Want we weten nog wel wat van je.

   En zo werkt dat daar. And Rand is niet dood, nee, die is springlevend in the US of A.
   Ze zijn niks te beroerd iedereen in het verderf te storten, zitten ze geen seconde mee. Fits all in de planing and the game.
   Sterker nog, daar sturen ze op aan!

   J'aime

  1. graafhimself

   Dat was minder daar, ik meen 90K. In Nederland vangen ze die ruim 300K.

   Ja weet ik veel, het nut van die chapters is mij in al die jaren op Wikipedia nog nooit echt duidelijk geworden vooral als je de schep centen afzet tegen het resultaat. Ik heb het altijd als trollen troetelen beschouwd, en als een perverse geldstroom. Maar dat is mijn mening, andere denken daar anders over.

   Vanaf 2020 kun je maandelijks naar het wikicafe in Zinder, Tiel. Misschien daar eens vragen?

   Liké par 1 personne

   1. Sjef van Buul

    We moeten maar eens denken over een ingezonden stuk in zaken niews Tiel Graaf. Volgens hun berichtgeving op Facebook was die fotosafarie een enorm Suc6. Ben benieuwd of ze daar nog zo over denken als wij gaan uitrekenen wat het per foto gekost heeft. Denk zelfs dat als je alles uitrekent het goedkoper was een professionele fotograaf in te huren dan waren er tenminste nog goede foto’s want dit kijkt echt nergens op Graaf Statler!

    J'aime

    1. graafhimself

     Ja, maar dat is er de krant niet naar, dat is zo een gratis huis aan huisblaadje wat tot een concern behoord en advertenties aan winkeliers verkoopt en zo hun centjes verdienen. Als die een persberichtje krijgen van wat dan ook zijn die al lang blij, er gebeurd eigenlijk nooit wat daar.

     En ik zou me er in kunnen gooien en ik zou met wat mensen kunnen gaan praten van De Gelderlander of met de persvoorlichter van Zinder want die ken ik heel goed maar ach ja. Wat haal ik overhoop, wat schiet ik er mee op.

     Als mijn goede vriend John van Buren nog had geleefd, die was verbonden aan de Gelderlander als colomnist dan had het nog lachen met die gasten kunnen worden, maar om een of andere provinciaalse journalist nou een gewelige primeur te gunnen, ik weet het niet.

     En ik ben echt wel benaderd door journalisten hoor, vrij vaak zelfs maar dan denk ik, ja, lekker zeg, jij hebt zitten slapen met al je collega’s erbij en slaapt nog steeds door, jij wordt er lekker voor betaald en ik sta op mijn oude dag nog als onderaannemer met één succesvol jaar kleuterschool me rug te verrekken. En dan zal ik ff voor nop jouw werk gaan doen.
     En daar zit ook wel wat in eigenlijk vind ikzelf en of ik nu een knaap als CaAl ondanks al zijn rattenstreken en die anderen recht het verderf in wil storten, ik weet het eigenlijk niet, en dat houdt me ook tegen.

     Moeilijk. Heel moeilijk voor mij. Eigenlijk zouden ze verstandig moeten zijn en zelf naar buiten met het verhaal moeten komen zoals ik eerder voorstelde. Want ik ben natuurlijk niet de enige, er lezen hier heel wat mensen met nauwe perscontacten.
     Ik weet daar echt wel wat meer van but it is better to hold my tongue, Kolonel.

     En als zij dit Casino Royal, Russisch roulette door willen spelen tot het bittere einde gaat dat natuurlijk grandioos mis op een dag, maar dan heb ik het tenminste niet gedaan, snap je?
     Want ik heb altijd de moeite genomen uit te leggen waarom het zoveel verstandiger is met je handen omhoog daar op die Mariaplaats naar buiten te komen.
     Dus ze kunnen dan nooit achteraf zeggen het was Statler’s schuld, ze kunnen zich dan hooguit voor hun kop slaan dat ze nooit naar me hebben willen luisteren. En dat is me heel wat waard.

     Daarom ga ik ook een artikel over dat gevonden skelet schrijven door ik meen die Amarant. Of was dat iemand anders die dat vond toen, Kolonel? Maar hoe dan ook is het buitengewoon interesant te weten hoe dat skelet daar nu kwam en vooral waar het echt vandaan kwam. En dat is ergens anders vandaan dan iedereen denkt namelijk.

     Liké par 1 personne

 5. graafhimself

  Eigenlijk wel ja, want het is een meegebracht lijk in de kast daar op de Mariaplaats. Het gaat namelijk over de tijd van het ontstaan van de Nederlandse wikipedia in 2001. Want daar komt dat lijk vandaan, maar het is een analyse van allerlei brokstukken die ik in mijn hoofd heb opgeslagen in de loop der jaren.

  Maar ik denk wel dat het het antwoord is op de vraag hoe heeft dit onder de ogen van iedereen zo uit de klauw heeft kunnen lopen. Want nu springt iedereen in rap tempo overboord, waarschijnlijk omdat langzaam doordringt dat wat ik vanaf 2009 claim stomweg juist is.

  En dat de gevolgen niet te overzien zijn, de schade is namelijk juist door het fout gebruiken van die licenties een open cheque en schier oneindig. Pas nadat de laatste auteur 70 jaar is overleden is het opgelost. Dus minstens een jaartje of honderd, honderdvijftig op zijn slechts zitten ze met zijn allen in de boot.

  Maar daarvoor moet ik echt even gaan zitten en inspiratie hebben. En toepasselijk genoeg begint het verhaal inderdaad met een skelet.

  Liké par 1 personne

  1. Jean Pierre Batiste

   Begrijp ik goed dat nepjurist Peter Boelens ook in paniek overboord gesprongen is? Weet nog dat hij enorm enthousiast was toen de arbcom werd opgericht hij rook zijn kans en stelde zich kandidaat. Hij heeft nooit kunnen verkroppen dat hij toen niet gekozen werd. Sedert die tijd hing hij langs de zijlijn de clown uit een rol van betekenis heeft hij nooit kunnen bemachtigen.

   J'aime

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.