Gaat Graaf Statler binnenkort achter de tralies?

Bejaarden-achter-de-tralies-facebook

Nu bekend geworden is dat de politie een onderzoek heeft ingesteld naar Graaf Statler is er grote onrust ontstaan onder de lezers van GuE zo blijkt uit de reakties. Het varieert van verbazing tot opmerkingen van ik vermoedde al dat het niet helemaal zuivere koffie was met die Graaf.

Wat is hier aan de hand? Wij weten het niet. Zit Lidewij hier achter? Het enige dat bekend is dat de politie bij GuE geinformeerd heeft naar de identiteit van de Graaf. En dat de Graaf inmiddels per mail met de politie in gesprek is zo liet hij ons weten. Topadvocaat Ausma volgt de zaak met belangstelling.

 

Lees verder op  Gaat Graaf Statler binnenkort achter de tralies?

4 Comments

 1. Heerlijk! In de bajes wachten tot een goede ziel me een originele Eerbeekse taart met vijl stuurt, hier te bestellen voor een vriendenprijsje. Niet te eten, de Kolonel bakt ze, maar wat geeft het.

  Ja, stom van ons. We dachten die man kookt zo lekker, die sturen we gewoon naar Heel Holland Bakt. Maar wat een drama zeg! Maar ik dwaal af.
  Boeken mee, rust, geen kattenbak, nergens aan hoeven denken, prima! Laat ie maar komen!

  En over Ausma, wat heb ik veel aan die man gedacht zeg de laatste dagen. Hij lijkt zelfs op Derk Wiersum.
  Wat een Drama! Voor hetzelfde geld was dit hem overkomen.

  J'aime

 2. Ik moest googlen om te zien wie Derk Wiesum is zo weinig lees ik kranten en kijk ik tv. Maar die Ausma had het ook kunnen overkomen al denk ik eerder dat hij gevaar loopt bij een straatroof dat handgemaakte horloge uit Dokkum van 8000 euro – waar hij tot vervelens toe over loopt op te scheppen- kwijtraakt. Zal er geen traan om laten mocht dat gebeuren Graaf Statler.

  J'aime

  1. Zeeeeer begrijpelijk in jouw plaats! En ik denk dat je bepaald niet de enige bent die er zo over denkt en dat hij dat heus wel begrijpt.
   Gut Dokkum. Maakte ze daar geen Friese Staartklokken en zo?

   Liké par 1 personne

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.